The Complete CatererElizabeth Lawrence
1992
O labužnictví - fyziologie chutiAnthelme...
1994
Jídlo a pití za Rudolfa II.Magdalena Beranová
1997
Dobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po...
1995
Flekovská historie (od r. 1499 až po naše doby)J.V....
28 str., ilustrováno, mezi 1920-1940
Názvy a popisy jídel - český / rusky / anglicky /...
1969
Francouzské sýryJoël Robuchon
2007
Cozinha de Goa - History and Tradition of Goan...
na patitulu štítek "Fundacao calouste Gulbenkian, Lisboa" , 2011
Račte pivečko nebo vínečko? - Brněnské hospody,...
2016
GulášeTibor Kramár
2014
Ketodieta pro začátečníky (Nepostradatelný průvodce keto...
2018
Kniha o kávě (Průvodce světem kávy s recepty na její...
2011
Umenie vychutnať si život alebo fyziologia chuti (Úvahy...
2012
Jak správně jíst (Celostní cesta ke zdravé...
Nejezte blbě!Pavel Maurer